Sauron som är huvudskyddsombud på Tanne har kommit med förslaget att införskaffa lägre boxdörrar eftersom han får ont i nacken när han ska vila med huvudet på dörren. Hittills så har bara Grynet skrivit under protestlistan...


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha ja min älskade lilla grynet :)

2009-02-11 @ 21:05:54
Postat av: Carin

Grynet undrar även hur förbundet kunnat falla så totalt, höga boxdörrar och trähage som dessutom är SKYHÖG!!! Vart tog kamratandan vägen och viljan att förändra, att ströva fritt mellan matserveringar och kompisar.... Var det sen de höjde avgiften??! Vilket moraliskt förfall.

2009-02-16 @ 10:33:09
Postat av: Carin

Äntligen, Grynet ser ljusningen på det moraliska förfallet. Tindra gjorde slag i saken och påbörjade arbetet med att förena hästarna, alternativt underbygga männsikornas arbete med staketbygge. Hon släppte ut Grynet som skyndsamt tog med sig fölet (man ska börja i tid) in i en hage med FRI tillgång på mat. Silver vart glad över en tjej (Tindra)i rätt storlek....Helt plötsligt kom Marie och förstörde allt. Hagen blev lagad och ordningen återställd. Men Grynet står med fanan högt, - Vi arbetar undercover, vid alla tillfällen som ges, säger hon, mellan tuggorna av utportionerat hö.Vårat mål är total staketlöshet och fri tillgång på mat. Man ska få möjlighet att umgås med den man vill. Vi har inte kommit långt med dagen då vi kom lös var som en slags "kick-off" och vi är laddade och enade som aldrig förr avslutar Grynet. ;)Grynet har en bakgrund som haglös då hon helt enkelt vägrade att vara i den hage hon tilldelats utan gick emellan där hon tyckte att det passade. Hon har på så sätt god kännedom om alla hästar på Tanne och känner de flesta väl så att hon kan ge alla lämpliga uppgifter för att driva detta arbete så effektivt som möjligt.Mer info kommer inom kort hälsar DAH,UC - De Allierade Hästarna, Under Cover

- som i dagarna även tagit på sig ansvaret för de tuggade brädorna i RP:n.

Postat av: Carin

Grynet dementerar all egen inblandning i senaste hagrymningen.- Jag stod inne över natten eftersom jag tränat hårt och behövde både torka och vila. Frisyren blir inte bra om man går ut i blött hår. Luftfuktigheten på Tanne är perfekt för att uppnå det rätta fluffet i manen men det får inte bli blött av svett, då ser man mest ut som en blöt pudel och så vill jag inte visa mej. Det kan skada mitt anseende säger Grynet.Grynet är fåordig men jag förstår att hon är irriterad på Silver som rivit ner brädor och gått ut ur hagen utan ett gemensamt beslut från gruppen. Detta initiativ gynnade ingen utan gjorde bara människorna mera på sin vakt.Man kanske inte kan förvänta sig så mycket av en flockbunden nordsvensk säger hon irriterat. Jag har felbedömt honom och måste omfördela uppgifterna mellan DAH,UC´s medlemmar.Grynet har skymtat ett polarband inne i ett höförråd och jag kan ana en liten nervositet rörande bandet.- ett sånt där som inte behöver jord, då dår man en stöt oavsett om det är vinter. Våren är snart här och jordspetten går att slå ner djupt då. Vi har inte lång tid kvar, kanske ingen alls om polarbandet kommer upp. ni vet väl vad elektrisitet gör åt frisyren... typ våffla?!?!

Grynet kastar ett irriterat ögonkast mot Silver som har fullt upp med att spana in NSV tjejer i grannhagen.- Vad har jag gjort för ont för att få honom på halsen? muttrar hon.När jag går ser jag hur Silver nosar på Grynet och hur hon puffar till frisyren och sträcker på sig och fnittrar förläget mellan huggen hon lite harmlöst riktar mot hans bog.I etern journalist BE (förr var det CB men nu ... typ Be,.....(KÖRKORT) HAHAHAHAHA)

2009-02-24 @ 15:12:03
URL: http://levnu.blogg.se/
Postat av: Carin

Detta verkar aldrig ta slut, Grynet har blivit avsatt som revolt ledare. Som de flesta revolt ledare tillslut blir :)I dag rev fölet bara de brädor som behövdes för att han skulle gå ut. Vart tog gemenskapen och omtanken vägen undrar hon upprört. Som jag har engagerat mej i detta och drivit frågan intensivt och så skiter de i mej när de själva kan ta sig ut. De har större fysik än mej men jag har HJÄRNAN, utan mej är de inget annat än ett hungrigt flockdjur!!!!!!Har hört talas om några får uppefter vägen, de kanske man skulle alliera sig med. Vi har liknande kropp och kanske lika hjärna, och det ser faktiskt ut som om de bryr sig om sin frisyr. Kanske kan de berätta vart de ha permanentat sig?Jag lämnar idag en lågmäld Ponny med mindre energi och gajst än tidigare. Hoppas på att kunna glädja henne med att vagnen som jag hämtar i morgon.;)

2009-02-25 @ 22:07:27
URL: http://levnu.blogg.se/
Postat av: Stallägarn´

Eftersom stallägarn nu fått informationen om DAH,UC så måste vi nu tyvärr vidta vissa åtgärder för att stävja denna typ av uppror. Som vi länge har misstänkt så har både Grynet, känd av stallägaren sedan tidigare, haft inblandning i konspirationen. Även fölis som hittils haft en ganska låg profil inom gruppen har nu klivit fram och är därmed även han skäligen misstänkt. I dagläget så arbetar vi med att stävja denna typ av problem. Det vi kan säga i nuläget är att alla tre i DAH,UC är nu gripna och satt i arrest (JÄRNHAGEN)!!!. På grund av sin ringa ålder så fick fölet villkorligt. Han placerades tillsammans med de äldre kloka valackerna som förhoppningsvis lär honom lite hyfs. Stallägarn´ tycker att det känns bra och hoppas att vi nu en gång för alla lyckats stävja DAH,UCs framfart!

2009-02-26 @ 16:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback