Sara Ö och Marie skulle rida och kolla vart stigen längst borti vägen leder... Fem timmar senare var vi hemma :) Fina vägar och härlig utsikt blev resultatet!!

Nedan ligger Säveträsket där vi hittade en lite mysig badvik, perfekt för att bada i med hästarna. Fotot är tagit från toppen på Ättaberget.


Månen lyste klart en eftermiddag över berget å hagarna. Mysigt :)


Markarbete med Teddy på banan. Han var så duktig och böjde sig fint i båda varven. Obs! Teddy är till salu till rätt köpare :)


Duuuktig kille.. världens snällaste =)


Teddy..


Marie å Ludde på banan... Himla kul med galoppfattningar tycker Ludde. Han kan elda upp sig en hel del över detta moment :)


Ludde.. Matte ville länga överlinjen och få näsan mera framåt/nedåt, men det är lättare sagt än gjort :P


Ludde..


Carin och Marie hemma hos Katrin på en dagkurs.. Härligt väder, trevliga hästar och en kunnig instruktör, vad mer kan man begära?

Ps. Fotografen Carin visade tydligt att det var hästen hon fokuserade på  ;)
Carin och Marie hemma hos Katrin på en dagkurs.. Härligt väder, trevliga hästar och en kunnig instruktör, vad mer kan man begära?

~~HUBERTUSJAKT~~

Lördag den 27/9 2008 kl.10.00 är det dags för årets Hubertusjakt på Tanne. Vi rider en runda på ca. 3 timmar. Längs vägen finns hinder för den som vill hoppa. Sedan så har vi den traditionella "jakten" efter rävsvansen. Vinnaren få en fiiin pokal att ta med sig hem. Deltagarkostnaden är 100:- och då bjuder vi på en lunchbaugette. Anmälan och info till Marie: 070-3553912 Tannegard@hotmail.com eller Carin: 070-3035790 Lingonbacken68@hotmail.com

Jeanette & Teddy, Emma & Jasmir. "Teddy" heter egentligen Lykkebra men vi kallar han för Teddy för att han är som en teddybjörn :) Han är 3år och nordsvensk. Tidigare så tränades han för trav, men han tyckte inte om att dra vagnen så nu skolar vi om honom


Jeanette & Teddy, Emma & Cindy, Jörgen & Speedy, Emma & Sauron å sist Jessica med Jasmir.


I helgen var Marie, Carin, Anna-Lisa och Therese till Vilhelmina på dressyrkurs för Katrin. Det blev en härlig helg och vi fick lite ridlägerkänsla när vi övernattade i klubbrummet :)


Carin å Silver =)


Sara å Eva från tuvträsk kom och hälsade på en kväll. Lykketan hade fått äran att dra en vagn av annorlunda modell :) "Det är bara att styra med ratten och bromsa med pedalerna" -Sara


John Moore Training Camp 2008

Under fem dagar i sommar så hade vi nöjet att ha John Moore på hemmaplan. Sammanlagt så blev det 15 deltagare med häst. Förutom hästekipage så deltog även en hel del publik. I snitt så tror jag vi hade 25 personer i publik varje dag :) Deltagarna kom från Umeå, Skellefteå, Övik, Blattnicksele mfl. Sammanfattat så blev det en lyckad kurs och vi har redan bokat John preliminärt inför sommaren 2009. Tusen Tack alla ni medlemmar som gjort kursen möjligt att genomföra!!!!! Ingen nämnd, ingen glömd =)       Marie & Carin

Marie med Ludde :)


Mia med sin bruksnordis Loke =)


Med 15 hästar på ridbanan samtidigt :)


Katarina och hennes nordsvensk från Umeå..


Elin med Jasmir som hörde till en av de lite tröttare kursdeltagarna :)


Agneta med nordsvensken Docka..


Gertie å hennes Fröykur


Klok var Karin som hade solbrillor i solstekan


Alice som deltog med Sauron eftersom hennes egen häst Mawerick blivit tillfälligt halt


Busiga lilla pinto ponnyn :)


Lenie med sin nordis =)


Anna-Karin =)


Sandra på Mirago


Anna på varmblodet Divy


Ett glatt gäng, nöjda och glada efter kursen :)