~ Smedsmyrans Sally ~

Ps. Vi söker en fodervärd till Sally... Gärna livstisfodervärd... Sally klarar lättare ridning/körming eller varför inte avel??


~ Sally ~


~ Sally ~


En härlig ridtur längs`vackra vägen`

Jasmir har fått en ny vän som heter Eva och som tränar honom bl.a. i akademisk ridkonst. Jasmir älskar träningen och blir alltid koncentrerad och harmonisk med ett AR-pass. Idag så red dock Linda honom å han verkade tycka att det var kul att komma ut en sväng =)


Med Aika i täten!


På vinterritt med Teddy å Aika :) Sötaste Teddy ska flytta till Elin i Latikberg i februari... Han vet inte om det än, men han kommer att få en Tinker (Bullen) som kompis =)


Sally

Vi har bestämt oss för att lämna ut våran nordis Sally på "livstidsfoder" till ett bra hem. Om allt känns bra så ger vi eventuellt bort henne. Hon är snäll att rida och köra. Tidigt i livet så gick hon på travet och sedan så han hon bland annat dragit turister i olika vagnar och slädar. Hon är outbildad inom ridningen men har dragit det mesta. Snäll att lasta och hantera. Snäll i hagen med andra hästar. På grund av åldern (16år) och att hon har artros i ett framknä så håller hon endast till lättare ridning och körning. Hon är  inte halt men visade reaktion när vi böjde henne på ATG.
Hör av dig om du kan och vill ge Sally ett bra hem :)

Marie 070-355 39 12
tannegard@hotmail.com

Mera roliga bloggar... :)

www.jeanettec.blogg.se       Jeanette Carlssons blogg. (Jeanette är medryttare på Tanne :D
www.levnu.blogg.se
              Carin Backlunds blogg. (Carin äger fina Silver som står på Tanne)
www.stallyckeld.blogg.se     Jessica Åbergs blogg. (Jessica tränar hästar hos grannen Lyckeld.)

Therese med en nyflätad Ludde :)


Vi har fått `nygamla` stallisar på Tanne... :)

Susan som tidigare har varit medryttare på Tanne har  nu köpt en egen häst av travtränaren Jörgen Berglund. Hästen är ett vbl. som tidigare gått på travet men ska nu bli ridhäst. Han heter Aron och är en supersnäll kille. Aron har fått fem nya kompisar i hagen som han försöker lära känna och komma överens om maten med :)  Välkommen Susan och Aron säger vi på Tanne!


Hittade denna bild på Mats Gällerstedts hemsida :) Ett litet glatt sommarminne!


Siglavy Jasmir drar vinnaren Mats Gällerstedt på Lyckseletravet i somras.